Letera inspiration

är nu super sugen på att göra något roligt halsband. Har ju syrrans bröllop att skylla på för att göra ett till mig själv igen. Det finns ju så mycket man kan göra. En design jag föll för är denna

image101

Men hur sjutton gör jag för att få till detta?? Finns ju ingen beskrivning. Får undersöka detta närmare.

Kommentarer
Postat av: -ME-

Det ser ut att vara femradigt och av koppartråd, det ska absolut inte vara plastad wire i alla fall. Skulle tro att du kan göra liknande om du fäster en tråd i låset och 4-6 cm längs med tråden håller du en pärla och sen snurrar den så att du får den där lilla vridningen på tråden som håller kvar pärlan. Förstår du? Och sen fortsätter tråden i "halsbandets riktning" och så håller du en ny pärla och snurrar den så den "fastnar" på nästa ställe. Sen gör du hela halsbandets längd och fäster i andra änden av låset. Och så på'n igen med en ny tråd. Då ser du till att inte hålla första pärlan på samma ställe som på första tråden, utan så att de går lite omlott.

Det är snorsvårt att förklara sånthär i skrift, men just nu hinner jag inte göra varesig bilder eller rita nåt i paint. Fattar du eller ska jag göra ett försök imorrn kväll?

2008-05-18 @ 22:11:05
URL: http://vinterliv.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0